Wat doen we

Ik wil meer afspraken op management niveau.

Wij ondersteunen Business to Business ondernemingen met kwalitatieve (verkoop gekwalificeerde) leads, waardoor uw accountmanagers of uw business partners gemakkelijker en meer omzet kunnen genereren. Wij onderscheiden ons door ons doorzettingsvermogen, visie en -meest belangrijk- onze mensen. Bij ons werken alleen professionals met een bewezen trackrecord die niet stoppen totdat ze het gewenste resultaat voor u, als bedrijf, hebben bereikt.

Dat staat garant voor het commercieel succes van uw bedrijf, voor gekwalificeerde leads, meer offertes, meer omzet. Wij staan met onze diensten naast u als ondernemer of de onderneming. Door onze unieke werkwijze en samenwerking met uw bedrijf zorgen wij enkel voor afspraken op managementniveau.

Zo bereiken we onze doelstelling

1. Kennismaking & bedrijfsanalyse

Bij Sales Solutions plannen we altijd eerst een vrijblijvend intake gesprek in. In dit gesprek onderzoeken we of we een geschikte partner voor u zijn. We voeren een korte bedrijfsanalyse uit om te kijken wat de pijnpunten zijn en wat we voor uw onderneming kunnen betekenen.

2. Commerciële strategie

Aan de hand van de eerste analyse en verdergaand onderzoek bepalen we de commerciële strategie voor uw onderneming. We gaan dieper in op de pijnpunten van uw onderneming en onderzoeken waar de sales mogelijkheden liggen. De commerciële strategie kunt u blijvend inzetten voor uw onderneming.

3. Bepaling
droomklant

In de commerciele strategie bepalen we uw doelgroep. We gaan echter graag een stap verder. We analyseren uw huidige klantenbestand en stellen samen met u een profiel op van uw droomklant. Zo weet u precies op welke klanten u wel, en juist niet, moet focussen.

4. B2B
Acquisitie

B2B Telemarketing kan erg effectief zijn om klanten te werven. Voor veel ondernemers is koude acquisitie moeilijk. Koude acquisitie werkt enkel met gedegen vooronderzoek, een ervaren team, doelgerichtheid en de juiste doelgroep. Wij vullen de agenda’s van uw acountmanagers of verkoopteam. Naast koude acquisitie houden wij leads warm en zorgen we dat uitstaande offertes worden opgevolgd.

5. Afspraken op directie niveau

Niet iedere klant is direct in voor een afspraak. Vertrouwen is het sleutelwoord. Het voeden van de relatie met informatie is noodzakelijk om “eigen” te worden met uw potentiële klant. Wij binden ons langere tijd aan uw onderneming en zorgen voor naamsbekendheid en nieuwe leads. Wij vullen de agenda’s van uw acountmanagers of verkoopteam gegarandeerd met afspraken op hoog niveau.

6. Verzilvering Afspraken

Niet alleen vullen we uw agenda met afspraken, we zorgen er ook voor dat deze afspraken nagekomen worden. Een lead garandeert niet per definitie nieuwe business. Wij proberen bij zoveel mogelijk afspraken offertes uit te brengen. Deze offertes worden ook altijd opgevolgd. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw sales daadwerkelijk stijgen en uw onderneming kan groeien.